Een mooi staaltje werk, op maat gesneden.

Bij Bruijs kan het gewoon allemaal

van seriewerk tot customized

Daar waar staal onbuigzaam en allerminst flexibel is, is Bruijs juist uw buigzame en flexibele partner in staal. Of u nu een hele serie staalhard, solide hekwerk nodig heeft om uw bedrijfsterrein af te schermen of zo’n fantastisch mooi stalen kozijn met stoeltjesprofiel voor een optimale lichtinval in huis; bij Bruijs kan het gewoon allemaal.

Met 2 professioneel ingerichte, hoge hallen op een terrein van 6700 m2, het nodige gereedschap, 2 kranen (5-tons en 10-tons) en een team van betrouwbare en toegewijde krachten beschikken wij over alle tools die nodig zijn voor het vervaardigen van staalconstructies in ieder gewicht en van elk formaat. Bent u geïnteresseerd in de vorderingen? U bent uiteraard van harte welkom bij ons in Bergen op Zoom. Ook voor uw spoedklussen en last-minute opdrachten draaien wij onze hand niet om. Bruijs is uw flexibele en betrouwbare partner in staal.

Wij horen graag wat u nodig heeft en hoe we u daarbij kunnen helpen. Bel ons gerust op 0164- 257 920 of stuur ons een email. We maken dan een afspraak zodat u ons precies kunt vertellen wat uw wensen zijn. Na zo’n gesprek zorgen wij zo snel mogelijk voor een passende offerte en bij akkoord gaan wij direct voor u aan de slag.