Onze staalconstructies voor een ijzersterke basis.

Niet buigen noch barsten

Constructie

Door alle ervaring die wij hebben opgedaan door al jaren -dag in- dag uit- bezig te zijn met staal, kunnen wij met recht zeggen dat we specialist zijn in constructies van staal. Voorheen uitsluitend in jachtbouw, maar sinds een aantal jaren leggen we ons meer en meer toe op het maken van oersterke staalconstructies voor- eigenlijk alles- .

Met een flinke dosis passie, gedrevenheid, kennis en vakmanschap gaan wij, de mannen van Bruijs, voor u aan de slag. Of u nu een collega-constructiebedrijf bent met een tekort aan ruimte of een particulier met een fantastisch idee voor een nieuwe trap in uw woning. Wij regelen het.


Staal- van engineering tot montage
Onze staalconstructies voor een ijzersterke basis.

Hoe graag wij ook met onze handen bezig zijn, de basis voor alle constructies begint achter een bureau. Voor een solide constructie is immers een gedetailleerde tekening en een sterke berekening nodig. Gelukkig kan Bruijs gerenommeerde engineers tot haar partners rekenen, waardoor we in een handomdraai kunnen beschikken over de juiste tekeningen en de stevigste berekeningen, en daar kunnen wij dan weer wat mee.

In onze hallen, met een totaal oppervlak van 2.250 m2, hebben we ruimte, materiaal en mankracht genoeg voor het snijden, lassen en monteren van staalconstructies in alle soorten en maten.


Of het nu gaat om kolommen voor woningbouw, een luchtsluis, een helikopterplatform of een trap, wij gaan er mee aan de slag.

Uiteraard zorgen wij voor transport, leveren wij op locatie, zorgen wij voor montage en rusten we niet voor u en wij tevreden zijn. Geloof ons: het eindresultaat is een mooi staaltje werk.

We zijn benieuwd wat u nodig heeft en maken hier graag tijd voor vrij. Dit kan bij ons in Bergen op Zoom of bij u. Bel ons gerust op 0164 – 257 920, stuur even een e-mail of vul aan de linkerkant op deze pagina uw gegevens in)